Maandag 25 april heeft Casper Boom namens de John Blankenstein Foundation een workshop aan jeugdtrainers en andere geïnteresseerden gegeven bij topkorfbalvereniging DOS’46 te Nijeveen. Deze Drentse topkorfbalvereniging acteert al jarenlang op het hoogste niveau van Nederland, zowel met de selectie als met de hoogste jeugdteams. De vereniging heeft al menig Nederlands Kampioenschap in de wacht gesleept.

In de kantine van de vereniging waren zo’n 30 mensen aanwezig en daar ging Casper, die zelf jarenlang in de selectie van de vereniging speelde, met de toehoorders aan de slag. Het werd een positieve avond in Nijeveen, waarbij er geconcludeerd werd dat er binnen DOS’46 al best veel zaken goed gaan, maar ook dat er op sommige vlakken ook nog winst valt te behalen. Met name in het feit dat mensen niet altijd bewust zijn van het feit wat men zegt of wat er gezegd wordt.