Op maandag 8 februari vindt er om 11.00 online een live uitzending over het aanvalsplan “Ons Voetbal is van iedereen” plaats. Het is dan precies een jaar geleden dat het aanvalsplan tegen racisme en discriminatie in het voetbal is gepresenteerd. Er wordt teruggekeken op de acties en ontwikkelingen van het afgelopen jaar en vooruit gekeken naar de stappen die komende tijd worden gezet. Onze voorzitter Karin Blankenstein is aanwezig om de rol van JBF hierin toe te lichten.

De uitzending is live te bekijken op de site van Ons voetbal is van iedereen en op de website van de KNVB.

UPDATE: Het was een erg mooie uitzending dat hier terug is te bekijken. Specifieke aandacht ging uit naar de beperkte aandacht dat nog bestaat voor homofobie in het voetbal. Er is voor de JBF dus nog werk te doen de komende tijd!