De workshops die de John Blankenstein Foundation de komende weken bij verscheidende clubs en bonden zou verzorgen, verplaatsen we naar een latere datum. Het bestuur heeft dit besloten vanwege de maatregelen die de regering heeft aangekondigd om de verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan.

Dit betekent dat al onze bijeenkomsten tot en met 6 april niet doorgaan. Wij nemen met de betreffende clubs en bonden contact op voor het maken van een nieuwe afspraak. Als de betreffende maatregelen na 6 april worden verlengd, zullen wij dat tegen die tijd ook via onze kanalen laten weten.

Achter de schermen zitten we niet stil. We zijn blij om te zien hoeveel workshops over seksuele diversiteit in de sportwereld er op de planning staan en hoe actief clubs, bonden en gemeenten met dit onderwerp bezig zijn. In vergelijking met een jaar terug, zijn er veel meer aanvragen voor workshops binnengekomen. Dat doet ons goed en stemt hoopvol. Hopelijk kunnen we later dit voorjaar weer aan de slag!

Bestuur John Blankenstein Foundation