Maandag 14 oktober organiseert de gemeente Midden-Delfland, samen met de John Blankenstein Foundation, een debat over diversiteit in de sport!
Onderleiding van sportjournalist Thijs Smeenk gaan wij, samen met gastspreker Michael van Praag, in gesprek over een veilig sportklimaat. Diverse onderwerpen zullen hierbij aan bod komen. Het doel van de avond is om thema’s die gevoelig kunnen liggen te benoemen. De avond wordt geopend door een welkomstwoord van wethouder Wendy Renzen en is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij sport, welzijn en onderwijs (VO) in onze gemeente. U kunt zich aanmelden via deze link: aanmelding informatiebijeenkomst.
Of per mail via Franciska Ederveen federveen@middendelfland.nl.

Heel graag zien wij u 14 oktober.

Wendy Renzen, wethouder gemeente
Midden-Delfland

Karin Blankenstein, voorzitter John
Blankenstein Foundation

Michael van Praag, voorzitter KNVB

Datum 14 oktober 2019
Td 19:30 – 21:30
Locatie SV Den Hoorn
Adres Zuidhoornseweg 4
2635 DJ Den Hoorn