Rondom Coming Out Day 2019 draagt sportend Nederland opnieuw massaal de regenboogband om de boodschap sport voor iedereen te steunen. Maar de All Together Challenge gaat dit jaar verder:

Vanaf dit jaar wordt iedereen die meedoet Member van de All Together Challenge. Een Membership kost vijftien euro. De opbrengst komt ten goede aan de partners van All Together Challenge. Deelnemers mogen zich in ruil hiervoor een jaar lang Member noemen, ontvangen een regenboogband en worden daarnaast maandelijks uitgenodigd om deel te nemen aan exclusieve All Together Challenge Incentives. Deze Incentives worden in nauwe samenwerking met minimaal tien sportbonden geselecteerd en georganiseerd. Te denken valt aan:

• Tickets voor een sportwedstrijd of event
• Deelname aan een clinic
• Meet & Greet
• Gesigneerde merchandise items
• Toegang tot de Nederlandse Sport Boot (Canal Parade)
• Workshops van de John Blankenstein Foundation

Voor iedere Incentive is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het doel van deze Membership-constructie is om de community te activeren, onderling te verbinden en hun
betrokkenheid bij het thema te verhogen. Alles om meer leiders te creëren binnen het thema gelijkheid in de sport.
Sportbonden hebben de mogelijkheid om op de volgende manieren te participeren;

1. Rondom Coming Out Day 2019 (periode 4 – 20 oktober) wordt op topsportniveau de regenboogband gedragen. SportsGen stelt deze regenboogbanden gratis ter beschikking.

2. De sportbond reserveert een x aantal regenboogbanden om te verstrekken onder de eigen leden. Indien gewenst wordt het proces van aanvragen en verzenden gecoördineerd door SportsGen. De bond kan de regenboogbanden tegen een gereduceerd tarief afnemen.

3. Iedere sportbond draagt één of meerdere Incentives aan die aangeboden kunnen worden aan de Members van de All Together Challenge. SportsGen draagt waar nodig ideeën en mogelijkheden hiervoor aan.

4. De sportbond communiceert over de invulling van de All Together Challenge 2019 naar de eigen leden via de eigen online kanalen (website, social media en nieuwsbrief). SportsGen levert persberichten en overige content aan. De regenboogband kan net als vorig jaar worden aangevraagd via alltogetherchallenge.nl of regenboogband.nl.